O NAMA

Event Grupa predstavlja sistem 30 vodećih beogradskih restorana koji se bave organizacijom evenata. Naša grupacija se sastoji od najluksuznijih restorana za svadbe, korporativne i privatne proslave. Tim zaposlenih u našem sistemu čine izvrsni ugostitelji sa dugogodišnjim iskustvom.


Naš moto

Naš moto je da Vaš event nemaja reprizu i da zbog toga mora biti odrađen perfektno bez mogućnosti greške. Radimo isključivo sa pouzdanim restoranima, proverenog kvaliteta, hrane i usluge, sa velikim brojem organizovanih proslava.

Pouzdanost

Kao primarni cilj našeg poslovanja vidimo zadovoljnog klijenta kome je njegov bitan događaj protekao savršeno, čak i mnogo lepše nego što je planirao.

Naš zadatak je da zajedno sa Vama napravimo idealnu proslavu koju ćete Vi i Vaši gosti zauvek pamtiti.

Iza sebe imamo preko 1000 zadovoljnih klijenata, čiji smo događaj učinili nezaboravnim.

Sve na jednom mestu

Na jednom mestu ćemo Vam pomoći da pripremite apsolutno sve što je vezano za Vaš event po garantovano najpovoljnijim uslovima.

Pored luksuznih restorana iz naše ponude, tu smo da za Vas pronađemo i bend po Vašem ukusu, tortu, dodantni entertainment, najbolje fotografe…

Radimo za Vas

Tu smo da zajedno prodjemo sve prednosti i mane svakog objekta, odaberemo pravi objekat za vas, predložimo i izaberemo jedan od već probranih bendova iz naše grupe, napravimo idealan menu po Vašoj želji uz naše sugestije, napravimo plan manifestacije, raspored sedenja, usmeravanje osoblja, satnicu dešavanja i prodjemo sa Vama sve stavke koje su bitne kako bi vaša proslava protekla perfektno.

Stručnost

Naš tim je sačinjen od emintentnih ugostitelja iza kojih stoje brojni uspesi i dugogodišnji rad.

Uvek ćemo Vam predočiti sve bitne detalje vezane za proslavu i dati nekoliko izbora. Svaki od njih ćemo Vam obrazložiti i zajedno sa Vama napraviti baš onakvu proslavu kakvu ste zamislili!

Atraktivne cene

Za Vas smo se uspeli da napravimo najatraktivnije cene na tržištu uz brojne popuste, poklone, putovanja… Trudimo se da cenu naših usluga držimo pristupačnom i da Vam na svim ostalim troškovima uštedimo minimum onoliko koliko ćete platiti našu uslugu!