O NAMA

Event Grupa predstavlja sistem 30 vodećih beogradskih restorana koji se bave organizacijom evenata. Naša grupacija se sastoji od najluksuznijih restorana za svadbe, korporativne i privatne proslave. Tim zaposlenih u našem sistemu čine izvrsni ugostitelji sa dugogodišnjim iskustvom.


Naš moto

Naš moto je da svadba, prvi rodjendan, punoletstvo ili proslava firme nemaju reprizu i da zbog toga moraju biti odrađeni perfektno bez mogućnosti greške. U našem sistemu nalaze se pouzdani restorani, proverenog kvaliteta, hrane i usluge, sa velikim brojem organizovanih proslava.

Pouzdanost

Kao jedini cilj našeg poslovanja vidimo zadovoljnog klijenta kome je njegov najbitniji dan protekao savršeno.

Naš zadatak je da zajedno sa Vama napravimo idealnu proslavu koju ćete Vi i Vaši gosti zauvek pamtiti.

Iza sebe imamo preko 5000 zadovoljnih klijenata, čiji smo događaj učinili zaista nezaboravnim.

Sve na jednom mestu

Na jednom mestu ćemo Vam pomoći da pripremite sve što je vezano za Vaš najbitniji dan uz punu podršku naših iskusnih ugostitelja.

Pored najluksuznijih restorana iz naše ponude, tu smo da za Vas pronađemo bend po Vašem ukusu! Sa ponosom ističemo da naša grupacija u svom sistemu sadrži i 50 najpopularnijih bendova za proslave.

Radimo za Vas

Tu smo da zajedno prodjemo sve prednosti i mane svakog objekta, odaberemo pravi objekat za vas, predložimo i izaberemo jedan od već probranih bendova iz naše grupe, napravimo idealan menu po Vašoj želji uz naše sugestije, napravimo plan manifestacije, raspored sedenja, usmeravanje osoblja, satnicu dešavanja i prodjemo sa Vama sve stavke koje su bitne kako bi vaša proslava protekla perfektno.

Stručnost

Naš tim je sačinjen od emintentnih ugostitelja iza kojih stoje brojni uspesi i dugogodišnji rad.

Uvek ćemo Vam predočiti apsolutno sve detalje vezane za proslavu i dati nekoliko izbora. Svaki od njih ćemo Vam obrazložiti i zajedno sa Vama napraviti baš onakvu proslavu kakvu ste zamislili!

Atraktivne cene

Za Vas smo se uspeli da napravimo najatraktivnije cene na tržištu uz brojne popuste, poklone, putovanja… Koje dobija svako od Vas! Tu su besplatna putovanja za sve naše mladence, roll up-ovi za firme, pokloni za punoletstva, krštenja…